nieuws

Mutaties

Archief

Marc van Nuland (41) is per 1 maart toegetreden tot de directie van Aon Risico Management, onderdeel van Aon Nederland. Van Nuland krijgt de verantwoordelijkheid voor Aon Risk Consultants, Account Management Bouw, Dienstverlening Zorg en Overheden, Handel en Logistiek, Industrie, Business Development, Client Service en Sales. Van Nuland begon in 1992 bij Aon als riskmanagementconsultant waarna hij in 1996 werd benoemd tot directeur van Aon Risk Consultants.

Bij Legal & General zijn onlangs drie nieuwe relatiemanagers gestart. Ab Zaman, eerder accountmanager bij Tiel Utrecht, is verantwoordelijk voor Noord-Holland Noord. Eelco Veth die hiervoor bij Stad Rotterdam werkte, heeft Eindhoven onder zijn hoede. In de regio Arnhem-Nijmegen is Paul Valk actief. Hij was hiervoor accountmanager bij Leidsche Verzekeringen.
Frank Dausy (39), director of Communications van Fortis Bank Credits, is benoemd tot senior vice-president van Fortis Insurance International.
Drs. Hans van der Wolk (35) is als manager Operationele Zaken in dienst getreden bij Gema Advies Groep te Breukelen. Voorheen werkte Van der Wolk bij Fortis Bank en Rabobank.
Jim de Boer (54) is benoemd tot algemeen directeur bij SFB Verzekeringen. Hij gaf daar sinds september op interim-basis leiding aan de afdeling Marketing & Verkoop. De Boer was eerder werkzaam als directeur marketing & verkoop bij onder meer Delta Lloyd en Hooge Huys. SFB Verzekeringen is onderdeel van SFB Groep.
Per 1 maart is Hugo te Brake (32) gestart als consultant bij de Nederlandse Inkoopcombinatie Assurantie-intermediairs te Assen. Te Brake afkomstig van Beekendael Assurantiekantoor, wordt verantwoordelijk voor de regio Overijssel en het oostelijk deel van Gelderland. Rob Hirsch (37) en Peter Ringe (38) zijn er begonnen als consultant respectievelijk in de regio Brabant/Limburg en Zuid-Holland/Zeeland. Hirsch was accountmanager bij Aegon Van Nierop en Ringe was zelfstandig ondernemer werkzaam op het gebied van hypotheken, financieringen en verzekeringen.
Kredietverzekeraar Coface Nederland heeft Edwin Busio (31) benoemd tot manager commercie Regio Noord. Hij is verantwoordelijk voor de activiteiten van de afdeling commercie vanuit het kantoor te Amsterdam-Zuidoost. Busio is al zes jaar werkzaam bij Coface Nederland als account manager.
Bij Interpolis Krediet Verzekeringen is Remco Klaassen (36) benoemd tot adjunct directeur. Samen met voorzitter Milo Bogaerts vormt hij de directie IKV. Klaassen was accountmanager bij de marktorganisatie Grote Ondernemingen van Interpolis. Tevens werkte hij als commercieel manager bij Prevend afbo services, onderdeel van Interpolis dat zich richt op bedrijfszorg.
Per 1 maart is Michel Lamie (37) benoemd tot groepsdirecteur Finance & Control van Eureko/Achmea. In deze functie volgt hij Constantino Mousinho (42) op die per dezelfde datum is belast met het begeleiden van strategische projecten. Lamie was directeur Group Consolidation en Reporting. Met ingang van 1 mei is René Collé (44) benoemd tot directeur van het shared service center Accounting House van Eureko/Achmea. Collé, nu nog werkzaam als directeur Financiën van Achma Pensioenen, wordt opgevolgd door Marcel Viester (37), directeur Finance & Control van Achmea Bedrijven. Viester op zijn beurt wordt opgevolgd door Robert van de Graaf (38), thans manager Finance & Control van Achmea Facilitair Bedrijf.
Afscheid
Ben Bakker, procuratiehouder Variaverzekeringen en Schadebehandeling, is na 42 jaar werkzaam geweest te zijn bij Lugt Sobbe & Co. Holding met pensioen gegaan.
Overleden
Na een jarenlange, slopende ziekte is op 50-jarige leeftijd Petra Dries-van Haaren overleden. Zij is bijna 35 jaar werkzaam geweest in het verzekeringsbedrijf. Petra Dries begon haar loonbaan bij het assurantiebedrijf van Slavenburg’s Bank en eindigde na vele fusies en overnames bij Fortis Bank en Dorhout Mees Assurantiën. Tot enkele maanden voor haar overlijden was zij nog actief binnen dit bedrijf.

Reageer op dit artikel