nieuws

Muller weg bij De Leeuw Adviesgroep

Archief

Jan Muller heeft zijn functie van algemeen directeur bij De Leeuw Adviesgroep (Rijnsburg) vorige maand neergelegd. Zijn opvolger is Wim de Leeuw (39).

Het vertrek van Muller komt volgens hem niet uit de lucht vallen. “Vijf jaar geleden hebben we daartoe al een managementteam geformeerd”, zei Muller. In het managementteam hebben zitting de algemeen directeur en twee divisiedirecteuren. Divisiedirecteur Assurantiën is Terry Bloemert. Verantwoordelijk voor de divisie Makelaardij/Hypotheken is Frans Jansen.
De keuze om terug te treden, komt voort uit een persoonlijke doelstelling, maar heeft ook te maken met de continuïteit van het bedrijf, vertelt Muller. “Ik wilde op tijd afbouwen en mijn agenda niet meer door anderen laten beheersen.”
Muller blijft als adviseur verbonden aan het bedrijf. Verder bekleedt Muller een aantal bestuursfuncties in de assurantiebranche. Zo is hij voorzitter en directeur van de Federatie van Assurantieclubs (zie pag. 41), vice-voorzitter van de NVGA, bestuurslid en tevens penningmeester van de NVA.

Reageer op dit artikel