nieuws

Monuta-volmacht voor Story

Archief

Story Assuradeuren (Leerdam) heeft van Monuta een volmacht gekregen voor de verkoop van uitvaartverzekeringen.

Story is daarmee het dertiende intermediairbedrijf dat zo’n volmacht van Monuta ontvangt. Mede daardoor heeft de Apeldoornse maatschappij in de eerste helft van dit jaar een kwart meer verzekerden op een uitvaartpolis bijgeschreven dan een jaar eerder: 37.650.
Story Groep, lid van de NVA, bestaat naast het volmachtbedrijf uit de onderdelen Story Assurantiën, Story P&I (pensioen en inkomen), Het Hypotheekadviescentrum, Story Makelaardij, Koophuis Leerdam en Regio Bank Leerdam. De circa 25 medewerkers van het bijna vijftig jaar oude kantoor bedienen zo’n 7.500 particuliere en zakelijke verzekeringsklanten. Story Assuradeuren bestaat 2,5 jaar en had al volmachten van Delta Lloyd, Reaal en rechtsbijstandverzekeraar Arag. Het uitvaartproduct gaat op termijn onderdeel uitmaken van de pakketpolis die Story onder eigen naam voert.
Monuta-directeur Cors Hage (links) en C. Story zijn content met hun volmachtrelatie.

Reageer op dit artikel