nieuws

Monuta meldt 20% productiegroei

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta boekte in het eerste kwartaal van 2003 een productie van e 79,3 mln, een stijging van ruim 20% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

De stijging is voornamelijk te danken aan de snelle groei van het aantal met Monuta samenwerkende assurantietussenpersonen. Met de aanstelling van ruim 100 nieuwe tussenpersonen in het eerste kwartaal van 2003, komt het totaal aantal intermediairs nu op 1.900. “Door het deels wegvallen en beperken van enkele fiscaal gunstige regelingen, zoals de basisaftrek lijfrente en spaarloonregeling, kijken intermediairs steeds vaker naar andere mogelijkheden. Een natura-uitvaartverzekering is daarbij een goed alternatief”, aldus Monuta.
De record productie van e 79,3 mln ging gepaard met de registratie van ruim 15.000 nieuwe verzekerden.

Reageer op dit artikel