nieuws

Monuta Charity

Archief

Monuta Charity

Het Monuta Charity Fund heeft dit jaar voor e 35.000 gedoneerd aan lokale initiatieven die invulling geven aan het Europees Jaar voor mensen met een handicap. Tijdens een ronde door Nederland werd in veertien plaatsen een cheque van e 2.500 door medewerkers of tussenpersonen van uitvaartverzekeraar Monuta overhandigd.
Zwitserleven
Klanten van Zwitserleven kunnen zich nu inschrijven voor rentemail, een e-mailservice die melding maakt van hypotheekrentewijzigingen. Zwitserleven richt zich hiermee vooral op klanten die een hypotheek met rentebedenktijd hebben gesloten. Aanmelden kan via www.zwitserleven.nl.
Duitsland Hypotheek
De Duitsland Hypotheek van Bouwfonds, die sinds begin dit jaar in samenwerking met Delta Lloyd bij onze oosterburen wordt aangeboden, is nu ook in ons land te sluiten. Bouwfonds richt zich daarmee op Nederlanders die een huis kopen in Duitsland. Het product is een hypotheek naar Duits recht met een lager rentetarief dan dat van andere Nederlandse aanbieders op de Duitse markt.
Site Interbank
De internetsite van Interbank is vernieuwd. Op www.interbank.nl zijn nu de oude sites van IDM en Finata opgenomen. De Interbank BetaalGarantie, de samenvoeging van de betalingsbeschermingsverzekeringen van Finata en IDM, biedt overigens geen dekking bij overlijden van de verzekeringnemer (zie AM 20, pag. 17), maar bij onvrijwillige werkloosheid. Daarnaast worden de maandlasten overgenomen bij arbeidsongeschiktheid.

Reageer op dit artikel