nieuws

MoneyViews Aequote wordt onderdeel van Infa-software

Archief

De vergelijkingssoftware van MoneyView (AeQuote) wordt toegevoegd aan de programma’s AfinHyp en AfinPro, reken- en planningssoftware van Infa Software.

De eerste stap in de samenwerking tussen Infa en MoneyView is dat AeQuote integraal onderdeel wordt van AfinHyp. Dit is een Windows-applicatie voor hypotheekberekeningen, momenteel gebruikt door zo’n zeshonderd adviseurs. Verder heeft Postbank het programma voor haar filialen en adviseurs (in totaal achthonderd gebruikers) aangeschaft. Door de toevoeging van AeQuote wordt de prijs van AfinHyp verhoogd. De toegevoegde waarden zijn: mogelijkheid tot vergelijken en rapporteren, betere koppeling met systemen financiële instellingen en een forse uitbreiding van het aantal verzekeraars waarvan productgegevens bekend zijn.
Infa en MoneyView zien als tweede stap een toevoeging van AeQuote aan het programma AfinPro, software voor financiële planners. Bij AfinPro, dat momenteel 5.500 gebruikers kent, wordt de vergelijkingssoftware van MoneyView als optie aangeboden. Het programma AeQuote van MoneyView heeft circa 750 gebruikers.

Reageer op dit artikel