nieuws

MoneyView opent adviesloket

Archief

MoneyView Support, een nieuw onderdeel van MoneyView Research, opent over twee weken een adviesloket waar financieel adviseurs terecht kunnen voor kennisvragen op het gebied van onder meer pensioen- en levensverzekeringen, hypotheken en financieringen, fiscaliteiten, notariaat en estate-planning.

Om de vragen van adviseurs te kunnen beantwoorden, wordt een netwerk van individuele specialisten en grotere adviesorganisaties opgezet. De opzet is vergelijkbaar met die van het Wildbaan Kenniscircuit, tegenwoordig onderdeel van IFC.
Bram Bloemberg, samen met Ivo Valkenburg oprichter van Wildbaan, gaat MoneyView Support opzetten. “Ik ben tegelijkertijd met Ivo weggegaan bij Wildbaan en ik heb er zin in om de droom ‘ondersteuning van de financiële professional’ verder vorm te geven.
Over de kosten voor het stellen van vragen, kan Bloemberg nog geen antwoord geven. Er zullen twee mogelijkheden worden geboden. Betaling per gestelde vraag of een abonnement op het adviesloket.
MoneyView Support gaat overigens ook ook training- en coachingactiviteiten ontwikkelen., met als doel theorie en praktijk samenbrengen. “Speerpunten van de trainingsactivitiet zijn de implementatie van Gidi en de financiële bijsluiter en het geven van best advice.”

Reageer op dit artikel