nieuws

MoneYou heeft nu ook spaarhypotheek

Archief

Bouwfonds-dochter MoneYou heeft naast een leven-, een aflossingsvrije en een beleggingshypotheek nu ook een spaarhypotheek.

Het product kan zowel online als via het intermediair worden gesloten. De aflossing wordt bij elkaar gespaard via het MoneYou Spaarplan. De rente voor een spaarhypotheek met NHG en variabele rente bedraagt 4,1%. Op de vernieuwde MoneYou-site kunnen bezoekers nu in twee stappen een hypotheek samenstellen met een maandlastenmodule, waarna een offerte kan worden aangevraagd.
Sinds de start in oktober vorig jaar hebben ruim 1.500 mensen online een offerte aangevraagd. Van de mensen die een persoonlijk dossier aanmaken is 70% jonger dan veertig jaar; meer dan de helft heeft een inkomen boven de e 45.000.

Reageer op dit artikel