nieuws

MoneYou breidt website uit

Archief

MoneYou, de Bouwfonds-dochter die zowel via het intermediair als via internet hypotheken verstrekt, heeft de site uitgebreid met een aantal nieuwe opties.

Offertes worden nu binnen vijftien minuten na de aanvraag toegestuurd. Verder kunnen nu in een persoonlijk dossier vijf verschillende hypotheekberekeningen worden opgeslagen. Nieuw is ook dat de klant de aanvraag online kan volgen tot aan het passeren van de hypotheek.
Volgens directeur Rick te Molder sluit het overgrote deel van de klanten de hypotheek rechtstreeks op de site. “Zo’n 20% schakelt een persoonlijke adviseur in. Maar bijna alle internet-sluiters maken wel gebruik van ons gratis telefonisch advies.” De meeste klanten zijn dertigers of veertigers die doorstromen naar een andere eigen woning of hun hypotheek oversluiten.
De bezoekersgegevens van MoneYou laten zien dat de meeste bezoekers aan het begin van de middag of na het avondeten op de site komen. Zondag, maandag en donderdag zijn de populairste dagen, terwijl het sitebezoek op zaterdagen en feestdagen het laagst is.

Reageer op dit artikel