nieuws

MoneyMaxx in het schap bij Duitse reisbureaus

Archief

MoneyMaxx, de buitenlandse variant van Aegon-dochter Spaarbeleg, is in Duitsland gestart met de verkoop via reisbureaus.

Het betreft een proef met MoneyMaxx Holiday; een nieuw spaarproduct waarbij men door een maandelijkse inleg, dat belegd wordt in een aandelenfonds, geld opzij kan zetten voor een wereldreis. Volgens Aegon wordt alleen in Duitsland gebruik gemaakt van dit nieuwe distributiekanaal. “Maar dat we er ook in Nederland mee komen, sluiten we niet uit. Meer is er nog niet over te zeggen”, aldus woordvoerder Ben Wouters. Hoe lang de proef bij onze oosterburen gaat duren, is niet bekend.
De keuze van Aegon om met de proef in Duitsland te starten, is overigens niet verwonderlijk; MoneyMaxx is daar meer dan ingeburgerd. Het afgelopen jaar bracht bijna veertigduizend nieuwe posten.
Behalve in Duitsland heeft Aegon MoneyMaxx uitgezet in België, Spanje, Italië, Hongarije en de Verenigde Staten. De formule wordt dit jaar verder ‘uitgerold’ onder meer in Frankrijk. In de Japanse hoofdstad Tokio is sinds kort een MoneyMaxx-pionier gestationeerd.

Reageer op dit artikel