nieuws

MKB Financieel failliet verklaard

Archief

De Arnhemse financiële dienstverlener MKB Financieel is failliet verklaard. Dit gebeurd op aanvraag van enkele van de negen personeelsleden, die de laatste tijd geen salaris hadden ontvangen.

MKB Financieel is een vennootschap onder firma van Hans-Christiaan Cramm en Pieter Witteveen. Het bedrijf is opgericht in oktober 2001. Als feitelijk leider van de assurantiebemiddelingsactiviteiten fungeerde Noord-Hollander Fedde Houtstra, maar volgens het Handelsregister kwam daaraan per 1 september 2002 een einde.
Naar nu blijkt, is Houtstra eind november 2002 als persoon failliet verklaard. Dit had te maken met de eertijds in Apeldoorn opererende Houtstra Adviesgroep. Volgens de curator in dit faillissement had Houtstra volgens eigen zeggen zijn SER-inschrijving geleend voor dat bedrijf, waarvan de activiteiten in november al beëindigd waren.

Reageer op dit artikel