nieuws

Meeuwis (DKV) start eigen onderneming

Archief

Ron Meeuwis, sectormanager centrale marketing van DKV Nederland (NVS en Rijnmond) heeft het bedrijf per 1 november verlaten. Hij is bezig een eigen onderneming te starten die diensten verleent aan De Drie Waerden, een intermediair in Capelle aan den IJssel. Het zal daarbij vooral gaan om zorg- en inkomensverzekeringen. Meeuwis werkte met een onderbreking van drie jaar vanaf 1990 bij Rijnmond. Tot de fusie met NVS was hij commercieel directeur.

Meeuwis wordt opgevolgd door Robert-Jan van Nievelt (35) die verantwoordelijk was voor marketing en verkoop van het label NVS. Bij DKV Nederland is voorts Johan Halverhout RA (47) bevorderd tot adjunct-directeur financiën. Hij was sectormanager financiën. Saskia Bronkhorst (29) is bevorderd van unitmanager inkomensverzekeringen tot sectormanager inkomensverzekeringen.

Reageer op dit artikel