nieuws

Meester koopt NVA-collega van Interpolis

Archief

Meester Verzekeringen (Swifterbant) heeft assurantiekantoor A. de Lange (Emmeloord) gekocht van Interpolis.

Het kleine Meester trekt met vijf medewerkers in bij het grotere De Lange (tien medewerkers). Interim-directeur Elzendoorn heeft het Emmeloordse kantoor verlaten. Het kantoor A. de Lange werd in 1999 overgenomen door Interpolis. “Ik wist dat Interpolis er vanaf wilde”, zo legt directeur en aandeelhouder Roelof Meester de redenen voor de overname uit. “Daarbij kennen we elkaar goed en denk ik dat we met het oog op de toekomst meer volume nodig hebben.”
Meester Verzekeringen werd in 1958 opgericht in Emmeloord. Het kantoor van A. de Lange bestond toen al tien jaar. Onder de naam Meester & De Lange blijft het kantoor lid van de NVA.

Reageer op dit artikel