nieuws

Meerderheidsbelang in CCS voor Floor Zaal

Archief

Sinds vorige week is 70% (was 40%) van de aandelen van het systeemhuis CCS in handen van algemeen directeur Floor Zaal.

De verzekeraars Amev en Delta Lloyd hebben beide hun belang van 30% overgedragen aan het management van CCS en IT-bedrijf PinkRoccade. In de nieuwe situatie heeft PinkRoccade een belang van 30% in CCS en is de overige 70% in handen van Floor Zaal.
In februari 1994 gingen de bedrijven PCS en Component op in een nieuwe onderneming waarin de verzekeraars Amev en Delta Lloyd elk voor 30% participeerden. Component was toentertijd een volle dochter van Amev Leven. Amev en Delta Lloyd beschouwen de participatie in het systeemhuis niet langer van strategisch belang.
Binnen de samenwerking tussen CCS en PinkRoccade zal de laatste zich richten op projectmanagement bij klanten van CCS, op de begeleiding van veranderingsprocessen, op de integratie van de Level-software in de bestaande ICT-omgeving en op het beheer van de operationele systemen.

Reageer op dit artikel