nieuws

Medewerkers Arag krijgen meer vrije tijd

Archief

Medewerkers van Arag Rechtsbijstand krijgen meer vrije tijd doordat het bedrijf hun een aantal gemaksdiensten aanbiedt. Dat is in ieder geval het doel van de verzekeraar.

Arag biedt de gemaksdiensten aan via het bedrijf Swinxx Employee Benefits & Incentives. Het dienstenpakket valt uiteen in diensten op de werkplek en diensten waarvan men thuis of buitenshuis gebruik kan maken.
Op de werkplek betreft het diensten zoals de kapper, een stomerij- en strijkservice en een masseur. Maar ook het reinigen – binnen en buiten – van de auto behoort tot de mogelijkheden.
In het pakket voor thuis kan men gebruik maken van een chauffeursdienst, een hondenuitlaatservice, de witte werkster, de klussenier, een cadeauservice, een boodschappendienst, een kok en een tuinman. Maar men kan ook gebruik maken van een persoonlijk kledingadviseur, een reisbureau, een makelaar, een interieuradviseur en een ‘beste koop’ service. Heeft het personeel nog meer wensen, dan kunnen zij die kenbaar maken aan de afdeling personeelszaken.
Binden
Het binden van werknemers aan het bedrijf is volgens Arag niet de insteek voor deze service. “Maar het zou een welkom effect zijn”. Primair gaat het om meer vrije tijd creëren voor de werknemers.
Het dienstenpakket van Swinxx Employee Benefit is overigens niet de enige voorziening waar Arag-medewerkers gebruik van kunnen maken. Al eerder werden verzekeringen tegen “scherpe” tarieven geïntroduceerd in samenwerking met IAK Verzekeringen. Eind van het jaar worden de gemaksdiensten geëvalueerd.
Medewerkers van Arag kunnen nu op het werk gemasseerd worden.

Reageer op dit artikel