nieuws

Malex verwacht verdubbeling hypotheken

Archief

Het facilitair bedrijf voor hypotheekbemiddelaars Malex heeft dit jaar voor e 200 mln aan hypotheken gerealiseerd.

De vijftien medewerkers tellende inkoopcombinatie in het Gelderse Loenen is positief. Volgend jaar verwacht het bedrijf een verdubbeling van het aantal gepasseerde hypotheken. Om dit te realiseren, is Malex bezig de binnendienst uit te breiden. Een verhuizing was tevens noodzakelijk. De nieuwe adresgegevens luiden: Hoofdweg 72, 7371 AK Loenen, tel. 026-479.09.50, fax 026-383.10.89.
Malex werkt samen met zo’n driehonderd tussenpersonen en heeft een volmacht van tien verzekeraars. Het bedrijf vergelijkt de eigen activiteiten met die van Welke. Erik Trenning, directeur van Malex, benadrukt de pro-actieve acceptatie van het bedrijf. “Administratief proberen we het dossier zo snel mogelijk rond te krijgen. We zitten op dagverwerking met onze dossiers en nieuwe aanvragen.”

Reageer op dit artikel