nieuws

Lijfrenteactie De Amersfoortse

Archief

Met het oog op de basisaftrek van lijfrentepremies heeft De Amersfoortse een eenvoudige variant gemaakt op de bestaande Lijfrenteverzekering in beleggingen.

De eenvoud zit ‘m onder meer in de premiehoogte (standaard de jaarlijks geïndexeerde basisruimte), de beleggingen (alleen het Amersfoortse Mixfonds) en het ontbreken van extra dekkingen. Door minder kosten in te houden kan De Amersfoortse hogere eindkapitalen beloven.
De Amersfoortse ondersteunt de actie, die de naam ‘Ontdek het gat van Nederland’ heeft meegekregen, met een mailpakket voor tussenpersonen. Verder kan het intermediair voor elke gesloten (premiebetalende) polis een VVV-waardebon van ( 50 tegemoet zien. De provisie blijft standaard 7% van de koopsom.
De consument zelf wordt ook beloond door De Amersfoortse: na het sluiten van de verzekering krijgt deze een mini-verrekijker ter waarde van ( 100 cadeau. De extra beloningen gelden niet voor eenmalige premiebetalingen.

Reageer op dit artikel