nieuws

Levob wil lijfrente even laten doorgroeien

Archief

Levob heeft een nieuw product dat speciaal is ontwikkeld voor de markt van expirerende lijfrenten. Met het Doorgroei Plan kan het kapitaal nog enkele jaren worden belegd in eigen fondsen.

Het gaat om vijf bestaande Levob-fondsen en het nieuwe Inleg Garantie Fonds. Gedurende vijf jaar wordt de ontwikkeling van de AEX-index gevolgd, maar wordt – na aftrek van kosten – wel de begininleg gegarandeerd. Het Levob Doorgroei Plan is een verzekering met een looptijd die kan variëren van één tot tien jaar.
Levob schermt met een investeringspercentage van 98,5%. Van het geëxpireerde lijfrentekapitaal zijn dan al wel poliskosten afgehaald. Verder gelden in de fondsen beheerskosten (0,041% per maand). Bij het nieuwe Inleg Garantie Fonds zijn er geen beheerskosten.
Het intermediair wordt warm gemaakt met een bonusprovisie en wijnarrangementen en wijnproeverijen.

Reageer op dit artikel