nieuws

Levob spoort klanten aan om Tweede Kamer brief te sturen

Archief

Via haar verzekerden wil Levob de afschaffing van de spaarloonregeling en de basisaftrek lijfrente door het nieuwe kabinet tegenhouden.

Alle klanten die een lijfrenteverzekering of een spaarloonregeling hebben lopen bij Levob, hebben van de verzekeraar een brief ontvangen over de plannen van het nieuwe kabinet om de spaarloonregeling en de basisaftrek lijfrente af te schaffen. Bij de mailing aan de verzekerden is een brief aan Tweede-Kamervoorzitter Frans Weisglas gevoegd, waarin hij wordt gevraagd de Kamer erop te wijzen dat de regelingen moeten worden gehandhaafd. Verzekerden kunnen deze brief ondertekenen en opsturen.
Levob hoopt met deze actie het kabinet Balkenende via de Tweede Kamer op andere gedachten te brengen.

Reageer op dit artikel