nieuws

Levob komt met Allureplan

Archief

Zevenhonderd tussenpersonen hebben van Levob een ‘golftas’ ontvangen. Met de ludieke mailing lanceert Levob het Allureplan, een universal-lifeverzekering.

Het Allureplan is een vervolg op de eerder gelanceerde Allure Hypotheek. Het Allureplan kent meer toepassingen, zoals lijfrente en vermogensvorming. Het product kent uitsluitend beloning op basis van doorlopende provisie.
Levob legt de nadruk op de dienstverlening rond het product. Levob wil met het intermediair vaste afspraken maken over het serviceniveau en over de levertijden in het bijzonder. “Wij garanderen dat de opmaak van polissen en het doorvoeren van mutaties binnen drie weken is gerealiseerd”, zo onderstreept directielid Ineke Banus.
De ludieke mailing – met als motto ‘Nog even en het balletje gaat rollen’ – bestaat onder meer uit consumentenbrochures, verkoopbrieven en een interactieve cd-rom (inclusief offertesoftware). Dit alles is verpakt in een kartonnen ‘golftas’, compleet met een echt golfballetje. In advertenties spreekt Levob het intermediair straks aan met de kreet “Met een goede club is het makkelijker scoren”.

Reageer op dit artikel