nieuws

Letselexpert Kloppenburg sticht rekenkundig bureau

Archief

Letselschadebureau Kloppenburg in Hoevelaken gaat per 1 januari onderdak bieden aan een nieuw rekenkundig bureau voor personenschades. Initiator Gerard Kloppenburg heeft Peter Heinen aangetrokken als directeur. Heinen is vroeger actief geweest bij rekenkundig bureau Valau en was tot voor kort werkzaam bij Ohra Rechtsbijstand.

Er is al een aantal rekenkundige bureaus in ons land, maar de meeste werken voor de kant van de verzekeraars, aldus Kloppenburg. Zijn bureau wil uitsluitend gaan werken voor rechtbijstandverleners en bureaus die zijn aangesloten bij de Nationale Letseltelefoon. Hij mikt overigens nadrukkelijk op acceptatie van de berekeningen door WA-verzekeraars.
Kloppenburg heeft de komst van het rekenkundig bureau aangekondigd in de eerste uitgave van ‘Samenspraak’, een huisorgaan voor relaties van zijn bedrijf. Met dit bedrijf dat hij eind 1988 is opgericht, heeft hij inmiddels het koperen jubileum gevierd.
Ook wordt melding gemaakt van hechte banden met Advocatenkantoor De Koning. Deze samenwerking leidt ertoe, dat genoemd kantoor per 25 november zijn intrek zal nemen in het pand van Kloppenburg aan de Veenwal in Hoevelaken. “Hierbij blijft sprake van een absolute onafhankelijkheid zonder enige zakelijke belangenverstrengeling”, aldus Kloppenburg.
Het ‘samenwonen’ betekent evenmin dat de samenwerking met Advocatenkantoor Sap-De Witte-Roth zal worden opgezegd. “Die samenwerking blijft voor bepaalde zaken zeker gehandhaafd.”
Het nieuwe logo van Letselschadebureau Kloppenburg.

Reageer op dit artikel