nieuws

Leo Dooper stapt op bij AXA

Archief

Leo Dooper, algemeen directeur van AXA Schade, is opgestapt wegens “een verschil van inzicht over het te voeren beleid”.

Gevraagd naar de wereld achter deze gemeenplaats, reageert AXA-woordvoerster Claudette Deddes kortaf. “We geven verder geen reactie. We zijn nog in overleg met elkaar.” De taken van Dooper worden voorlopig overgenomen door Pierre Lefèvre, voorzitter van de groepsraad.
Het vertrek van Dooper lijkt ingegeven door de introductie van Shell Polis eind vorig jaar, waar Dooper – voormalig topman van direct-writer Sterpolis – de drijvende kracht achter was. Bij de introductie van de samenwerking met het olieconcern beloofde AXA snel een intermediairvriendelijke variant van de autoverzekering te ontwikkelen. Daar is het nog altijd niet van gekomen, mede door de harde opstelling van Dooper in gesprekken met het intermediair. Volgens AXA heeft het vertrek van Dooper echter “niets met Shell Polis te maken”.
Leo Dooper.

Reageer op dit artikel