nieuws

Leidsche en RSA actief op internet

Archief

Leidsche Verzekeringen en Royal & SunAlliance hebben een extranet geopend voor tussenpersonen.

Voor Leidsche – onderdeel van de Bloemers Nassau Groep – is de introductie van een website al een primeur. Op www.leidsche.nl kunnen tussenpersonen, particulieren en vermogensbeheerders informatie over de Rotterdamse levensverzekeraar vinden.
Met wachtwoord en gebruikersnaam komen adviseurs op het extranet terecht, waar berekeningen en offertes kunnen worden gemaakt en brochures en aanvraagformulieren kunnen worden besteld. Berekeningen en offertes kunnen momenteel alleen voor de risicoverzekeringen worden gemaakt; later dit jaar volgen de beleggingspolissen.
RSA
Over een website beschikte Royal & SunAlliance (RSA) al wel enige tijd: www.royalsun.nl. Het extranet kent sinds kort nieuwe mogelijkheden: berekeningen maken, offertes verstrekken, aanvragen indienen en een polis op kantoor printen. In de proefperiode zijn al tientallen polissen (Lijfrentemaatwerkplan, Beleggingsmaatwerkplan en Hypotheekmaatwerkplan) via het extranet gesloten. RSA verschaft 140 tussenpersonen toegang tot het extranet.

Reageer op dit artikel