nieuws

Legal wijst intermediair op kosten administratieve fouten

Archief

Legal & General gaat samen met Bureau D&O tussenpersonen bewust maken van de financiële consequenties van administratieve fouten.

In een speciaal ontwikkelde workshop kan de tussenpersoon leren welke fouten zijn kantoor zelf kan voorkomen. Verder kan met een calculatiesysteem duidelijk worden gemaakt wat de kosten zijn voor correctie van administratieve fouten van verzekeraars.
“Het is in ons belang om kantoren bewuster te maken wat de financiële meerwaarde is om samen te werken met verzekeraars die hun administratie op orde hebben”, aldus Legal & General. De maatschappij heeft in een recent onderzoek van IG&H en een gezamenlijk onderzoek van DAK, NVA, en NBVA van tussenpersonen hoge waarderingen gekregen voor de administratieve snelheid en kwaliteit.

Reageer op dit artikel