nieuws

Legal sponsor van PFP-forum

Archief

Legal & General gaat de komende drie jaar het PFP-forum sponsoren, een jaarlijks congres van de Stichting Persoonlijke Financiën uit Amersfoort.

De stichting heeft als doel het bevorderen van de informatievoorziening op het gebied van de persoonlijke financiële planning en verzorgt onder meer permanente educatie, marketingondersteuning en productinnovatie voor financiële planners. De samenwerking met Legal & General richt zich vooral op de organisatie van het jaarlijkse PFP-Forum voor financiële planners. De verzekeraar verwacht dat door de komst van de Wet Financiële Diensten persoonlijke financiële planning de komende jaren snel terrein zal winnen.
Hans Visser (hoofd buitendienst Legal & General), Roelof Meijer (bestuurslid Stichting Persoonlijke Financiën) en Arno Dolders (directeur Legal & General) ondertekenen het contract.

Reageer op dit artikel