nieuws

Legal & General informeert intermediair over lijfrente

Archief

Legal & General (L&G) heeft het initiatief genomen voor vier informatieavonden voor het intermediair over lijfrente. Deze avonden worden in samenwerking met NBVA, NVA en het Verbond van Verzekeraars gehouden.

Aanleiding voor de eind oktober/begin november te houden bijeenkomsten vormt het kabinetsplan om de basisaftrek lijfrente af te schaffen. “In de algemene pers wordt naar de consument een beeld neergezet alsof de hele lijfrente wordt afgeschaft. Dit is natuurlijk onzin. De lijfrentemarkt blijft enorm groot”, aldus algemeen directeur Arno Dolders van L&G.
Voorafgaande aan een forumdiscussie, waaraan ook NVA en NBVA medewerking verlenen, zullen sprekers van het Verbond van Verzekeraars, Deloitte & Touche (Pierre Akkermans), Watson Wyatt Brans & Co (Annemiek Vollenbroek) en Legal & General (Arno Dolders) het onderwerp inleiden.
De kosteloze informatieavonden worden gehouden op 28 oktober (Leiden), 31 oktober (Bunnik), 5 november (Frederiksoord, Drenthe) en 7 november (Eindhoven). Alle avonden beginnen om 19.30 uur en worden circa 22.15 uur afgesloten.

Reageer op dit artikel