nieuws

Leaseman Huysmans leidt NN-kantoren

Archief

Jacques Huysmans (46) wordt per 1 februari algemeen directeur van ING Assurantiekantoren, het onderdeel waaronder alle captives van Nationale-Nederlanden zijn gebundeld.

Huysmans gaf binnen ING leiding aan de fusie van de leasemaatschappijen ING Car Lease en Top Lease. In die branche was hij eerder commercieel directeur van Aro Lease en Top Lease en vanaf 1996 algemeen directeur van Top Lease. Huysmans wordt toegevoegd aan de directie van ING Assurantiekantoren, die al bestond uit Toon van de Kerkhof en Johan Knoppert.
Onder ING Assurantiekantoren, intern afgekort als ‘IAK’, vallen elf clusters van assurantiekantoren en enkele losse intermediairbedrijven. Met 1.500 medewerkers is IAK – niet te verwarren met IAK in Eindhoven, het grootste kantoor van de Unirobe Groep – jaarlijks goed voor een provisieomzet van meer dan e 100 mln. Met verwijzing naar de AM-lijst met de honderd grootste intermediairbedrijven claimt ING Assurantiekantoren daarmee een plek bij de tien grootste intermediairs van ons land. Om precies te zijn, neemt het daarin de vijfde plaats in. Het grootste kantoor is Acadium Bastion (omzet circa e 15 mln); andere clusternamen zijn MiXZ, Noordborgh, Ridderpoort, Zuidstaete, Census, MidStaete, Athena, Cantos, Fondas, Malherbe de Juvigny en Salix.
Jacques Huysmans.

Reageer op dit artikel