nieuws

Laurus-topman naar Thremen

Archief

Administratief dienstverlener Thremen (Houten) heeft in Ole van der Straaten, voormalig bestuursvoorzitter van supermarktconcern Laurus, een algemeen directeur gevonden.

Van der Straaten neemt direct een deelneming in het bedrijf, dat is opgericht door Ron Goldewijk, Martin Nieuwland en Maarten Vrolijks (Three Men). Het ruim één jaar oude bedrijf telt inmiddels al bijna honderd medewerkers.
Thremen legt zich toe op projecten die administratieve achterstanden bij onder meer pensioenfondsen, verzekeraars en assurantietussenpersonen moeten doen verdwijnen. Voorbeelden zijn premie-incasso, het premievrij maken van lijfrenteverzekeringen en het uitvoeren van polismutaties. Thremen claimt inmiddels al veertig projecten te hebben (uitgevoerd), onder meer bij Avéro, ABN Amro, intermediairbedrijf Beijer Groep, DKV Nederland, Fundum, Nationale-Nederlanden, volmachtbedrijf Van Nierop Assuradeuren, NVS, PGGM, Rijnmond, Stad Rotterdam en Winterthur.

Reageer op dit artikel