nieuws

Later

Archief

Later

Reaal Overlijdenszorg heeft zijn 50%-belang in de Amsterdamse natura-uitvaartverzekeraar Later terugverkocht aan de PC Hooft Groep. Reaal concentreert zich op sommenverzekeringen. De portefeuille van Later omvat ruim 27.000 polissen en e 24 mln verzekerd kapitaal. De maatschappij wil meer landelijk klanten gaan werven.
T- en U-rendement
De rendementen T en U, maatstaven voor rentestandkorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, komen in de eerste maand van dit jaar weer boven de vier procent uit. Het U-rendement wordt 4,06%, terwijl het oudere T-rendement van 3,95% naar 4,02% klimt.
Hoogeveen
De onderlinge waarborgmaatschappij uitvaartvereniging Hoogeveen heeft de overdracht van de verzekeringsportefeuille naar Yarden afgerond. De portefeuille (3.600 verzekeringen en e 6,6 mln verzekerd kapitaal) behoort met terugwerkende kracht per 1 januari 2003 toe aan Yarden.

Reageer op dit artikel