nieuws

Lancyr en Anva gaan beheercontract aan

Archief

Systeemhuis Anva gaat het applicatiebeheer van de landelijke centrale van de Lancyr Groep (Delta Lloyd) uitvoeren.

Anva voert tevens de conversie uit van nieuwe kantoren die zich aansluiten bij de franchiseorganisatie. Voor dit jaar zal dit uitkomen op 35 conversies, een gemiddelde van drie tot vier conversies per maand.
Lancyr had de automatisering tot nog toe in eigen beheer, maar wil in verband met de toekomstige groei het applicatiebeheer uitbesteden. Volgens de organisatie is Anva een logische keuze, omdat alle aangesloten kantoren online en realtime werken op de landelijke Lancyr-centrale (Amsterdam) met de vernieuwde Anva5-concernmodule.
De ondertekening van het beheercontract door vlnr: Ed van Uijen (Lancyr), Stoffel van Almkerk (Anva), Dick van Leuven (Anva) en Berrie van der Heide (Lancyr).

Reageer op dit artikel