nieuws

LAC-Zuid komt met kennisabonnement

Archief

De Limburgse Assurantieclub Zuid (LAC-Zuid) biedt de leden, in samenwerking met het opleidingsinstituut Lukassen & Boer (Papendrecht), een kennisabonnement aan voor ( 1.600. Het abonnement omvat een viertal actuele cursussen en workshops, waarvan de inhoud nog niet bekend is.

Doordat LAC-Zuid wil inspelen op actuele zaken en dus op voorhand niet kan zeggen wat de inhoud van de workshops zal zijn, betreft het geen persoonlijk abonnement maar kan ook een kantoor zich inschrijven.
Deelname aan de workshops levert zes PE-punten op voor zowel NVA- als NBVA-leden. Bij een minimale deelname van vijftien personen of kantoren denkt LAC-Zuid de bijeenkomsten te kunnen realiseren.
Begin dit jaar besteedde de NVA al haar opleidingsactiviteiten, gebundeld in het Huibers-instituut, uit aan Lukassen & Boer.

Reageer op dit artikel