nieuws

Kwart kans op Gouden Loeki

Archief

Puur rekenkundig benaderd, is er een kans van 25% dat dit jaar een reclame uit de bank- en verzekeringsbranche de Gouden Loeki wint. De finale van deze publieksprijs voor tv-reclames is op 22 december rechtstreeks te zien.

Tot de (via maandverkiezingen) 36 genomineerde commercials behoren de volgende negen uit onze branche:
– Fortis: Boerderij te koop;- Univé: Vlieg;- Ohra: Incheckbalie;- Centraal Beheer: schoonmaaksters;- Delta Lloyd: Booming car EK;- Fortis: Ruud Gullit;- Ohra: Astronaut;- Fundum: Flauwekul;- Centraal Beheer: Leeuw.Kijkers kunnen nu hun favoriete top-5 samenstellen via de website www.goudenloeki.nl. In de periode 1995-2003 werd de Gouden Loeki éénmaal door een verzekeraar gewonnen: dat was in 2001 Centraal Beheer met ‘Rio’, een filmpje waarin twee jonge vakantiegangers met hun tickets op zak een juwelierszaak binnenrijden.

Reageer op dit artikel