nieuws

Koopsomtarief

Archief

Koopsomtarief

Amev, Stad Rotterdam en Woudsend hebben hun koopsomtarief verlaagd. Bij Stad Rotterdam en Woudsend gaat het om het Euro Lijfrenteplan. Vorige maand verlaagden de Fortis ASR-verzekeraars ook al de tarieven voor direct ingaande lijfrenten.
Pensioenplanner
Consultancybureau Artena (Den Haag) heeft een pensioenplanner als internettoepassing ontwikkeld. Het Integraal Pensioen Advies Systeem is bedoeld voor pensioenfondsen en -verzekeraars die zo’n online communicatiemiddel vanwege kosten of capaciteit niet zelf kunnen maken.
Reaal-garantie
Een paar weken na concerngenoot CVB Bank heeft verzekeraar Reaal het product GarantieBeleggen toegevoegd aan het assortiment. Een combinatie van spaardeposito’s met beleggingsfondsen levert deelnemers een inleggarantie op van 80%, 90% of 100%. Net als CVB Bank geeft Reaal 0,5% afsluitprovisie over de inleg en 0,25% per looptijdjaar. De inleg is minimaal e 1.000 en de looptijd maximaal twintig jaar

Reageer op dit artikel