nieuws

Koopsommen Legal lager

Archief

De koopsomproductie van Legal & General is in het eerste kwartaal met 31% gedaald tot e 52,7 (76,4) mln.

Trage administratieve verwerking van posten uit december 2000 – de laatste maand uit het vorige belastingstelsel – zorgden in het eerste kwartaal van vorig jaar voor een ware ‘productiehausse’ bij levensverzekeraars. Die recordproductie heeft Legal & General in het afgelopen kwartaal niet gehaald. Positief was de productie van premiebetalende verzekeringen, die met 18% steeg tot e 3,9 (3,3) mln.
In totaal staat de productieteller na drie maanden op -30%. Toch houdt directeur Arno Dolders voor geheel 2002 vast aan een groeipercentage in dubbele cijfers. “Die eerder uitgesproken verwachting handhaven we mede met het oog op de forse groei in aanvragen over de eerste drie maanden.”

Reageer op dit artikel