nieuws

Kombin-site moet meer verwijzingen opleveren

Archief

Inkooporganisatie Kombin opent per 1 oktober de site www.hypotheekacties.nl, waarmee verwijzingen moeten worden gegenereerd voor de circa 170 aangesloten tussenpersonen.

Voor een vast tarief en een fee per bezoeker met wie contact wordt gelegd, krijgen de leden een vermelding op de site met een homepage, een contactformulier en een module waarmee het maximale hypotheekbedrag wordt berekend. Verder is op de homepage een gedeelte gereserveerd waarop de tussenpersoon zelf actie kan voeren, zoals het betalen van e 250 aan de klant, wanneer blijkt dat de hypotheekaanbieding van Kombin niet de gunstigste is.
Directeur Mario van der Vleuten: “Alles wat wij verdienen aan de site, wordt in de naamsbekendheid gestoken. Om die te vergroten, gaan we onder meer veel adverteren”. Van der Vleuten streeft ernaar om met zijn organisatie volgende maand 50% van alle landelijke postcodes te bestrijken.

Reageer op dit artikel