nieuws

KoersKompas bevestigt verkoopstop 60+Plan

Archief

KoersKompas heeft het 60+Plan van de markt gehaald, zo bevestigt het bedrijf desgevraagd. De verkoopstop is een tegenvaller voor onder meer Spaar Select, bij wie dit product een prominente plaats in haar jongste campagne was toebedeeld.

Bij het 60+Plan gaat het om beleggen van een vast maandbedrag in de aandelen die de basis zijn van de AEX. Extra element hierbij is dat de inleg van december gratis wordt verdubbeld. Deze bonus wordt door KoersKompas bekostigd uit de ontvangen dividenden. Het dividendbeleid van veel beursgenoteerde ondernemingen is momenteel echter van dien aard dat die marge voor KoersKompas onvoldoende is.
Bij de verkoop van het 60+Plan treedt Spaar Select op als intermediair voor Levob Bank. Deze bank treedt op als administrateur van genoemd product van KoersKompas. In de jongste uitgave van het glossy magazine BoB heeft Spaar Select de middenpagina’s ingeruimd voor het 60+Plan.

Reageer op dit artikel