nieuws

Klusbedrijven in zee met Centraal Beheer

Archief

De branchevereniging van klusbedrijven (Vlok) heeft een mantelovereenkomst ondertekend die van Centraal Beheer Achmea de exclusieve aanbieder maakt van pensioenproducten voor Vlok-leden.

De branchevereniging telt momenteel veertienhonderd leden en heeft de ambitie om dat aantal in de komende jaren naar vijfduizend te laten groeien. De leden van de vereniging zijn grotendeels zelfstandig werkende ondernemers zonder personeel (ZZP’ers).
Het productaanbod van Centraal Beheer bestaat uit het Flexibel Directie Pensioen en het Flexibel Spaar Pensioen Zelfstandig Ondernemer. Brancheorganisatie Vlok is van zins haar leden ook de Ondernemers Basis AOV (vervanging WAZ) van Centraal Beheer te gaan aanbieden. Bovendien is het bestuur geïnteresseerd in het Personeelsvoorzieningenpakket en een ongevallenverzekering van de Apeldoornse verzekeraar.

Reageer op dit artikel