nieuws

Kinderpolis bij Erasmus

Archief

Erasmus heeft een kindervariant ontwikkeld op zijn universal-lifeverzekering MultiLeven Plan.

Vermogensopbouw staat centraal in de nieuwe kapitaalverzekering die is gericht op ouders van pasgeboren of jonge kinderen. Verder biedt het MultiLeven Opgroei Plan twee overlijdensdekkingen: premievrijstelling én een uitkering ineens van minimaal e 3.000. Met dat laatste bedrag kan een eventuele uitvaart worden betaald.
De kinderpolis is alleen te sluiten tegen maandelijkse (automatische) premiebetaling: e 30, e 50, e 75 of e 100. Extra stortingen zijn bij aanvang en tijdens de looptijd mogelijk. De premies worden belegd volgens één van de vijf risicoprofielen van de ‘KoersCoach’, variërend van risicovol tot vrijwel risicoloos. Vijf jaar en één jaar voor het einde van de looptijd wordt er automatisch geswitcht naar een beleggingsmix die minder risicovol is.
Het intermediair kan rekenen op een provisie van 4% (premie maal duur); tot eind december geldt bij Erasmus een bonusprovisie van 0,5%. Verzekeringnemers krijgen een cadeaubon van Intertoys ter waarde van e 25.

Reageer op dit artikel