nieuws

Kees Boer vertrekt uit NVA-bestuur

Archief

Kees Boer (Lukassen & Boer) is afgetreden als bestuurslid van de NVA. Hij had drie jaar zitting in het bestuur.

“De situatie op kantoor, met alle wijzigingen in de sociale zekerheid die er aan zitten te komen, maken het noodzakelijk de blik op het eigen bedrijf te richten. Als het oog van de meester niet toekijkt, roest dat wat in gang is gezet toch vast”, aldus Boer.
In september stootte Lukassen & Boer ook het Huibers Instituut weer af aan de NVA. Boer stond toen voor dezelfde keus: doorgaan met opleidingen of toch kiezen voor het eigen bedrijf en het doorontwikkelen van het employee-benefitsconcept. Hij koos voor het eigen bedrijf.
Kees Boer blijft wel voorzitter van de NVA-commissie Employee-benefits en lid van de commissie Onderwijs & Arbeidszaken. Daarnaast is hij bestuurslid van de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA).

Reageer op dit artikel