nieuws

Kantoordirecteur koopt Godfroy van Winterthur

Archief

Theo Decker (46) heeft het Maastrichtse assurantiekantoor Godfroy Assurances gekocht van verzekeraar Winterthur.

Het kantoor was al sinds 1980 eigendom van de beheersmaatschappij Mevak, onderdeel van Winterthur. Het is nu een eenmanszaak geworden, met drie werknemers (inclusief Decker zelf).
Winterthur laat overigens weten geen captives meer te hebben. “Wij voeren geen captive-beleid en hebben de participaties in assurantiebedrijven, voorzover we die hadden, verkocht”, zo meldt marketingmanager Ton Peek.
Wel staan onder Mevak Beheer nog vier assurantievennootschappen vermeld, te weten: Assurantiekantoor Intersecura, Nico Wiselaar BV, Van den Bosch Assurantiën en G&B Assurantiën. Deze BV’s zijn in de jaren 1979 tot en met 1983 overgenomen. Wiselaar (statutair in Geldrop), Van de Bosch (statutair Tilburg) en G&B (statutair Heemstede) zijn inmiddels niet meer actief en hebben geen SER-inschrijving meer. Intersecura, met als tweede handelsnaam Homan (statutair Waalwijk), heeft nog wel een SER-inschrijving. “De vennootschap is niet meer actief”, aldus Winterthur. Overigens zetelt in Waalwijk nog wel de eenmanszaak Nico Wiselaar Assurantiën, die geen eigendomsverhouding heeft met Winterthur.

Reageer op dit artikel