nieuws

Kamerbeek koopt Haags assurantiekantoor

Archief

Kamerbeek Assurantiemakelaars Den Haag heeft medio februari het Haagse assurantiekantoor G. Bakker overgenomen. De vestiging van Bakker wordt opgeheven; de portefeuille wordt geïntegreerd in die van Kamerbeek.

Met de overname versterkt Kamerbeek Assurantiemakelaars, dat vanaf 1 mei Meeùs Assurantiemakelaars Den Haag gaat heten, haar marktpositie in de Haagse regio, zegt Rob Florijn, directievoorzitter West-Nederland en lid van de holdingdirectie van Meeùs.
Hij sluit niet uit dat er op enige termijn nieuwe acquisities zullen volgen, mits deze voldoen aan de eisen die worden gesteld aan premievolume en kwaliteit van de portefeuille. “Wij zijn regelmatig met enkele partijen in gesprek en zo nu en dan monden die gesprekken uit in een transactie.”
Volgens Florijn heeft de overgenomen portefeuille van Bakker een brutopremievolume van “enkele miljoenen euro’s”. De zeventien medewerkers van het kantoor worden ondergebracht in de vestiging van Kamerbeek aan de Laan van Nieuwoost-Indië in de Residentie. “Dat is mogelijk geworden omdat de vastgoedactiviteiten naar elders zijn verhuisd”, aldus Florijn.

Reageer op dit artikel