nieuws

Jubileum Magazine

Archief

Jubileum Magazine

Xtensive, kortgeleden verkocht door SNS Reaal aan de drie directieleden, bestaat vijf jaar en heeft in dat kader een Jubileum Magazine uitgebracht. Het blad geeft een beeld van de organisatie in het algemeen en haar formules. Geïnteresseerden kunnen het blad opvragen via info@xtensive.nl.
AXA Art
AXA Art is hoofdsponsor geworden van Tefaf Maastricht, de kunst- en antiekbeurs. De sponsoring geldt voor een periode van drie jaar. De verzekeraar koos voor de sponsoring omdat “het ons een perfecte gelegenheid biedt om de vele kunst- en antiekhandelaren die wij verzekeren en die meedoen aan Tefaf, te ondersteunen. Datzelfde geldt voor de vele verzamelaars en vakspecialisten op kunstgebied die de beurs bezoeken. Verder biedt de beurs het ideale platform voor het leggen van nieuwe contacten”, aldus AXA Art.
Risico
Bij Nibe-SVV is het boek ‘Country Risk Analysis’ van de auteurs Leonhardt van Efferink, Clemens Kool en Tom van Veen verschenen. Het Engelstalige boek geeft een overzicht van de vorderingen op het gebied van landenrisico-analyse. De auteurs beschrijven analyses en ratings van de grote ratingbureaus en bespreken hoe de agencies hun risico-ratings bepalen. Het boek (ISBN 90551620727) kost e 17,50.
Fineos
Fineos heeft Fineos Wraps geïntroduceerd. Dit zijn op internet gebaseerde investeringsrekeningen die investeerders in staat stellen al hun financiële bezittingen via één platform te bekijken. Allianz Nederland heeft al Fineos-oplossingen, die volgens het bedrijf vergelijkbaar zijn met Fineos Wraps, gebruikt bij de introductie van haar Univesal Boxing Systeem.
FFP
Durk Reijenga, werkzaam bij de Rabobank Noordoostpolder-Urk, is als tweeduizendste ingeschreven in het register van de Federatie Financiële Planners, dat sinds maart 1996 bestaat.
Huis & Hypotheek
Bezoekers van de sites www.funda.nl en www.huis-hypotheek.nl kunnen door beantwoording van een aantal vragen in aanmerking komen voor het ‘Huis & Hypotheek Certificaat’. Toekenning van dit certificaat betekent dat de potentiële huizenkoper gedurende drie werkdagen de garantie heeft dat de gevonden woning kan worden gefinancierd. Het certificaat wordt uitgegeven in samenwerking met EDC Assuradeuren.
Zwiterleven
Zwitserleven heeft de extranet-toepassing Hypotheekofferte Online uitgebreid met een module waarmee de hypotheekadviseur inzicht krijgt in de status van uitstaande hypotheekaanvragen. Via Hypotheekofferte Online kunnen de Privilege Hypotheek en de RenteVoordeel Hypotheek elektronisch worden aangevraagd.
CVB Bank
CVB Bank heeft dit jaar een samenwerkingsovereenkomst gesloten met 50 nieuwe tussenpersonen. In totaal heeft de SNS Reaal-dochter nu een landelijk netwerk van 330 intermediairs die haar bancaire diensten aanbieden.
NBVAHyp
Tussenpersonen die gebruik maken van de NBVA Hypotheekdesk, kunnen nu met korting het adviesprogramma AfinHyp gebruiken, dat daarvoor is omgedoopt tot NBVAHyp. Voor de leden was de adviessoftware van Efdécé al tegen gereduceerd tarief beschikbaar.
DIN
De leden van Dutch Insurance Network (DIN) kunnen tot eind deze maand een marketingpakket aanschaffen voor e 200. De waarde van het pakket is volgens DIN e 415. Het pakket bevat o.m. kerst-, vakantie- en verjaardagskaarten (van elk honderd) en bijsluiters over pensioenen, hypotheken en kredieten.
Rentetarief DBV
DBV Hypotheken heeft een zesjaars hypotheekrentetarief geïntroduceerd voor aflossingsvrije leningen met NHG. Het tarief is 4,7%.
Pensioenzorgen
De Consumentenbond heeft een meldpunt voor pensioenen geopend. Het Meldpunt Pensioenzorgen volgt op een enquête onder duizend leden, waarin 60% zei zich zorgen te maken over het pensioen.
Finergy
Het bedrijf Experian introduceert Finergy, dat financiële dienstverleners ondersteunt bij het nemen van strategische beslissingen op marketinggebied. Financiële dienstverleners verkrijgen met dit product inzicht in de consument en waarom bepaalde typen consumenten geïnteresseerd zijn in bepaalde producten en diensten van verzekeraars en banken.
Feestelijk HVC
Ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan heeft de Vereniging Haags Verzekeringscentrum HVC eind vorige maand een feest gevierd in Sociëteit de Vereeniging, een voormalig buitenhuis van Koning Willem de Tweede. Tot de genodigden behoorde oud-voorzitter Jan Engelsman.

Reageer op dit artikel