nieuws

Jubilerend Klap steunt revalidaties

Archief

Klap-Des Bouvrie & Bredius sponsort dit jaar het Revalidatie Centrum Amsterdam. Het intermediairbedrijf geeft zelf een geldbedrag en laat klanten betalen voor zelf opgezette activiteiten als skûtsjesilen, strandzeilen, golf- en kookcursussen en VIP-kaarten voor Ajax. De Amsterdamse assurantiemakelaar en pensioenadviseur hoopt daarmee eenderde van het e 100.000 kostende ‘looplaboratorium’ van het revalidatiecentrum te financieren.

Aanleiding voor de actie is het 150-jarig bestaan van Klap-Des Bouvrie & Bredius. Het NVA-kantoor telt momenteel 32 medewerkers en is eigendom van de vennoten Jan Willem Bredius, Michiel Bredius, Frank Hoffmans en ‘niet-familielid’ Jorg Roodbeen. In beperkte oplage verschijnt nog een door historici geschreven boek over het bedrijf.

Reageer op dit artikel