nieuws

Jansen weg bij Huis & Hypotheek

Archief

Paul Jansen vertrekt 1 december als algemeen directeur van franchiseketen Huis & Hypotheek. Zijn opvolger is Rinke Visser, afkomstig van Esperion-dochter Formanova.

Jansen volgde anderhalf jaar geleden Paul Klijn op, die zich is gaan bezighouden met het ontwikkelen van formules in de financiële dienstverlening. In april vorig jaar werd Huis & Hypotheek onderdeel van de Esperion Groep. “Jansen heeft ervoor gezorgd dat de processen en de relaties met de franchisenemers op een hoger plan zijn gebracht. Hij wil zijn carrière nu ergens anders voortzetten”, zegt Esperion-directeur Eddy Muis.
Bij de keten is een nieuw beleid uitgestippeld; daarbij is ook Visser betrokken geweest. “Hij weet hoe de franchisewereld reilt en zeilt en kan direct aan de slag met het uitvoeren van het strategisch plan”, aldus Muis. Visser is via Formanova onder meer betrokken geweest bij het ontwikkelen van het concept De Hypotheek Strateeg, een formule voor VBO-makelaars. Het nieuwe beleid is vooral gericht op productontwikkeling en verbetering van klantenbinding.
Huis & Hypotheek verloor de afgelopen twee jaar een aantal vestigingen, naar eigen zeggen door de economische tegenwind en fusies bij makelaars. “We zitten nu op ongeveer 65 vestigingen. Eind volgend jaar moet dat aantal zijn gegroeid tot tachtig”, zegt Muis.

Reageer op dit artikel