nieuws

Jan Jonker weg bij Delta Lloyd

Archief

Schade-directeur mr. Jan Jonker (48) gaat Delta Lloyd per 1 juli verlaten. Jonker heeft binnen de schadedirectie als primair aandachtsgebied particuliere verzekeringen en de (inmiddels voltooide) onderbrenging van de bijbehorende backoffice-activiteiten in een gezamenlijk schadeservicecentrum met Ohra.

Jonker, vroeger directeur van de Nederlandse Luchtvaart Pool en van de Vereenigde Assurantiebedrijven Nederland, heeft besloten zijn loopbaan buiten Delta Lloyd voort te zetten. “Hij wil zich daarbij richten op een functie die behalve interne ook meer commerciële aspecten heeft”, aldus Delta Lloyd. Jonker is sinds 2001 in dienst bij het concern, waar hij eerst leiding gaf aan Praevenio. Zijn opvolging moet nog worden ingevuld.

Reageer op dit artikel