nieuws

Jaarruimtetool.nl

Archief

Jaarruimtetool.nl

Via de website www.jaarruimtetool.nl van DenK Internetservices kan het intermediair de jaarruimte in 2002 tot en met 2004 berekenen. De uitkomsten kunnen geprint worden of per e-mail verzonden worden. De tussenpersoon kan de jaarruimtecalculator ook op de eigen website plaatsen. Kosten hiervoor bedragen eenmalig e 45 voor opmaak en activering en jaarlijks e 115 voor onderhoud en actualisering. Wordt de NBVA-webformule of itsAweb gebruikt, dan ontvangt men e 15 korting op de eenmalige en abonnementskosten.
CAOweb.nl
Uitgeverij SDU heeft CAOweb ontwikkeld, een online databank met samenvattingen van de 125 grootste branchecao’s. De site wordt dagelijks ververst en is bedoeld voor accountants- en administratiekantoren. Een demoversie is te raadplegen via www.caoweb.nl. Tot 1 april bedragen de kosten e 599, daarna e 699.
Zurich
Zurich Financial Services heeft de bedrijven in Europa gereorganiseerd en ondergebracht in één divisie Europa. Het betreft de bedrijfsonderdelen op het vaste land, Ierland, Groot-Brittannië en zuidelijk Afrika. Axel Lehmann geeft leiding aan de nieuwe divisie.
WFD-nieuwsbrief
Bureau D&O heeft inmiddels de 3.500ste abonnee kunnen noteren voor de e-mail nieuwsbrief over de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Sinds de start van de nieuwsbrief zijn achttien onderwerpen behandeld. Alle eerder verschenen nieuwsbrieven zijn te raadplegen op de site www.deno.nl.
WFD-enquête
Het softwarebedrijf ForeSure/Solutions houdt een enquête onder zesduizend assurantiekantoren. Doel is een beeld te krijgen van de ondersteuning die bedrijven van ICT’ers verwachten in het kader van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD).
Staiksterk.nl
Aan het consumentenportaal www.staiksterk.nl van het ministerie van Economische Zaken zijn de onderdelen Geld en Verzekeringen toegevoegd. Bezoekers krijgen antwoorden op vragen over consumentenrecht en worden doorverwezen naar andere instanties voor meer informatie.

Reageer op dit artikel