nieuws

Jaap Tick weg bij This

Archief

Jaap Tick (56) is afgetreden als directeur van het softwarebedrijf Ten Ham Informatiesystemen (This) en dochterbedrijf ActuEra.

“Ik ben aangesteld om bij This orde op zaken te stellen en het bedrijf Europa in te helpen. Die laatste ambitie hebben we niet kunnen waarmaken vanwege veranderende marktomstandigheden. Daarnaast wilden wij ons vooral richten op universal-life en unit-linked, maar je ziet dat er nu weer een verschuiving plaats vindt naar meer traditionele levensverzekeringen. Dan kom je voor de vraag te staan of het nog wel leuk is. Nee dus”, licht Tick zijn vertrek toe. Tick gaat vooralsnog genieten van een “lekker lange vakantie”.
Peter Kruijssen (44), die als zelfstandige werkzaam is in de IT-branche, volgt Tick op bij This.

Reageer op dit artikel