nieuws

Ivo Valkenburg bij Pensioendesk

Archief

Ivo Valkenburg, onder meer oprichter van De Wildbaan Groep, is weer terug in de verzekeringsbranche. Hij wordt interim-manager bij Pensioendesk Nederland.

Valkenburg nam eind vorig jaar afscheid van het door IFC Groep overgenomen Wildbaan en laste een rustperiode van vijf maanden in. In april vestigde hij zich weer als consultant voor de financiële dienstverlening. De Pensioendesk, dat vorig jaar nog abonnee werd op het kenniscircuit van Wildbaan, biedt hem nu zijn eerste klus.
Volgens Pensioendesk-directeur Henk Doornewaard moet Valkenburg zich gaan bezighouden met de ontwikkeling en invoering van een kwaliteitskeurmerk voor pensioenadviseurs, in samenwerking met de Stichting Assurantie Registratie. Verder vallen opleidingen, publicaties en studiekringen onder zijn taken. Valkenburg voegt daar afspraken met pensioenuitvoerders over bijvoorbeeld de serviceverlening en winstdeling aan toe.
Ivo Valkenburg is weer terug in de branche.

Reageer op dit artikel