nieuws

Interpolis verder zonder adviseur Robin Linschoten

Archief

Robin Linschoten is per 1 oktober gestopt met zijn rol als adviseur van Interpolis, de verzekeringsdochter van de Rabobank.

Linschoten (46) werd eind 1996 adviseur voor Interpolis na zijn aftreden als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het eerste kabinet Kok. Van Linschoten adviseerde de directie van Interpolis over de gevolgen van de privatisering van de sociale zekerheid.
Inmiddels is Interpolis, mede door overname van Commit en de fusie met Relan, een van de grotere aanbieders van verzuim- en arbodiensten, reïntegratie en aanvullende aov-verzekeringen. “De pioniersfase is achter de rug. De doelstellingen achter de samenwerking met Robin Linschoten zijn bereikt”, aldus Interpolis-topman Kick van der Pol.

Reageer op dit artikel