nieuws

Interpolis koopt reïntegratiebedrijf BMG

Archief

Interpolis heeft zijn positie in de reïntegratiemarkt versterkt door de overname van de BMG Groep, een bedrijf dat vooral werkt voor de industrie, de bouw en de agrarische sector.

BMG neemt in de toptien van grootste reïntegratiebedrijven de negende plaats in. Het bedrijf heeft zeventig medewerkers en een omzet (in 2001) van e 4,5 miljoen. BMG is, net als Interpolis, gevestigd in Tilburg en heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Sittard, en Woerden. De directie wordt gevoerd door Milo van Osch en Jan Tuithof.
Met de aankoop versterkt Interpolis zijn positie op de markt van reïntegratie en verwante dienstverlening. In de reïntegratiemarkt is Interpolis actief via Relan Werk, een bedrijfsonderdeel van Relan. Relan Werk, die in de top-tien de vierde plaats inneemt, heeft 140 medewerkers en een omzet (in 2001) van e 8 miljoen.
Interpolis zegt desgevraagd dat er geen plannen zijn om BMG en Relan Werk te integreren.

Reageer op dit artikel